bevat 0 artikelen

Bestelproces

Bestelproces :

 

Bij Teamwearwinkel.nl kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en gemakkelijk online bestellen. Alle orders die voor 17:00 uur besteld en betaald zijn worden dezelfde dag nog verzonden.

 

Bestellen werkt als volgt:


-Kies een artikel en selecteer evt je maat en aantallen
-Klik op "bestel dit product"
-Klik op "verder winkelen" of "ga door naar afrekenen"
-Kies : "Login" of "afrekenen als gast "
-Vul je gegevens in en kies een betaalmethode
-Je kan bij Teamwearwinkel.nl ook een andere verzend dag kiezen, wat u het beste uitkomt !
-Controleer je gegevens
-Klik op 'Bestellen'

 

Bezorgservice ( via TNT Post )
Wanneer we een pakket niet bij u kunnen afleveren op dinsdag tot en met vrijdag, bieden we het standaard aan bij uw buren. Als we het pakket ook niet bij uw buren kunnen afleveren, bieden we het later nog een keer aan. De dag en het tijdstip van de tweede bezorging is afhankelijk van de dag van de eerste bezorging.

Pakket afhalen
Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt afhalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd, daarna gaat de zending retour naar de afzender. Het adres van het betreffende afhaalkantoor vindt u onderaan op de voorkant van het bericht van ontvangst. De postzending kunt u de eerstvolgende werkdag afhalen. Postzendingen die op een vrijdag tevergeefs aangeboden zijn, kunt u de daaropvolgende maandag afhalen.

Geen bezorging bij de buren?
Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u de afzender vragen om 'alleen huisadres' op het pakket te vermelden. In dat geval bieden we het pakket alleen bij u aan. Pakketten onder rembours, of met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden.

Pakket door iemand anders laten afhalen
Als u zelf niet in staat bent uw pakket af te halen, kan iemand anders dit voor u doen. U moet de ander dan machtigen voor het in ontvangst nemen van de voor u bestemde zending. Hiervoor kunt u de achterzijde van het ontvangstbericht van de postzending invullen. Legitimatiezendingen en gerechtelijke brieven kunt u niet door een ander laten afhalen. Deze zendingen dient u persoonlijk af te halen.

Legitimatiebewijs
Bij het afhalen van postzendingen en het uitbetalen van betalingsstukken is een door TNT Post toegelaten legitimatiebewijs vereist. Kijkt u hiervoor op de achterzijde van het bericht van ontvangst.

 

 

Al onze prijzen zijn inc BTW !

 

Op het einde van de dag krijgt u een automatische mail met daarin een track & trace code zodat u uw pakket tot aan de deur kan volgen !

Betaalmethodes

payment icons

Contact

info@teamwearwinkel.nl


077-2046998 Venlo 

Openingstijden Showroom

Venlo (spoorstraat 245) is geopend op:

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur. 

 

 

Klantenservice